25 Temmuz 2014 Cuma

Paraleli savunalım derken rezil oldular

Paraleli savunalım derken rezil oldular
Bu zamana kadar İslami camianın hiçbir sorunuyla dertlenmeyen, eylemlerine katılmayan, slogan atmayan ve sadece 'otoriteye' boyun eğen Paralel Cemaat'in yandaşları, paralel örgüte yapılan operasyon sonrasında gözaltına alınan polislere destek vermek isterken acemiliklerinin kurbanı oldular.

   
Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan paralel yapı elemanı polislerden Emniyet Müdürü Hayati Başdağ'ın kelepçeli elleri havada çekilen fotoğrafını, operasyona yönelik tepkilerini dile getirmek için kullanan cemaat üyeleri büyük bir cehalet örneği sergiledi.
Bugün de sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paylaşılan "İran'ın REZAsını, Allah'ın RIZAsına, değişmeyen Yiğitler" yazılı pankarttaki ifade bozukluğu adeta paralel yapının gerçek niyetini ortaya koyar nitelikte. "Allah'ın RIZAsını, İran'ın REZA'sına değişmeyen Yiğitler" yazmak yerine tam tersini yazan paralelciler adeta "Allah'ın rızasını istemiyoruz" demeye getirdiler. 
'EĞER SORULARI ÇALMASAYDINIZ...'

Paralel sempatizanlarının bu pankartı alay konusu olurken, konu ile ilgili sosyal medyada"Soruları çalmayıp adam akıllı çalışıyor olsaydınız 'anlam bozukluğu' denen şeyin farkında olur haşhaşlı kafayla da pankart yazmaya çalışmazdınız." yorumları yapıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder