28 Temmuz 2014 Pazartesi

MECBURİ CİHAD


KÖTÜLÜĞÜN İYİLİĞE YENİLMESİ

Önümüzdeki bu yeni miladî yılda, bütün Müslümanlar tek bir Ümmet çatısı altında birleşmezlerse akıbetleri iyi olmaz. Ümmet birliği ve ittihad rahmet, tefrika azaptır.

Bütün cemaatler, tarikatlar, gruplar, hizipler, fırkalar, parçalar, şucular ocular bucular; Ümmet birliği içinde yerlerini alıp, başlarına ehliyetli, liyakatli, âdil, bilge, râşid bir İmam-ı Kebir veya Emîrü’l-mü’minîn seçip ona biat ve itaat etmezlerse bozuk düzen içinde zillet ve esaret içinde yaşayacaklardır.



Müslümanlar siyasî iktidara baskı yapıp İslam Medreselerini açtırmazlar ve icazetli ve vasıflı gerçek ulema yetiştirmezlerse halleri iyi olmayacaktır.


Ancak herkes, Hz İsada gelene kadar, bu topraklarda Cumhuriyet tarihinde hiç yaşanmamış sıkıntılara , hayinliklere ve savrulmalara hazır olsun...

Sadece sabredenlerin, sağduyu ile hareket edenlerin, kendini net Müslüman olarak ortaya koyanların , bu duruşunu koruyanların ve duruşunu bozmayanlarin kazanacağı fırtınaya giriyoruz.

Bu fırtınada dost gibi görünen siyasetçiden tutun iş adamlarına kadar bütün hayin kıriptocular ,sabatayist  Siyonistler kaybedilecek, çürükler ayıklanacak, vefasızlar ortalığa saçılacak.
 
Herkes yerini bulacak.
 
Milletimiz ve devletimiz bu badireden güçlenerek çıkacak.
 
Sonunda Türkiye kazanacak.
Sonunda İslam Alemi kazanacak


Osmanlı İmparatorluğunu yıkan sebepler içinde sadece insan faktörü olmayıp,

dünya üzerindeki ekonomik yeni oluşumların getirileri de var olduğu anmak isteriz.


Namaz kibrin kırıldığı yer olduğu için, Allah Teâlâ buyurdu ki;

“Muhakkak ki namaz, hayâsızlıktan ve kötülükten alıkoyar.” (Ankebut, 45)

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder