17 Ağustos 2015 Pazartesi

PKK Yahudilerin Kürtleri imha projesidir : ■ Yahudilerin Kürtleri ortadan kaldırmak, intikam almak için PKK’yı kurdu




■ Bayram “Kürtlerin kurduğu en eski devletlerden Babilliler, İbrani devletini yıktı. Onun için Yahudiler, Kürtleri en baş düşmanları olarak görürler” dedi.

“Bu yazıda mücmel olarak anlatılanlar katiyen âfâkî değildir. Antisemitik bir hevesle de kaleme alınmış değildir. Bu siyasî bir mekanizmanın işleyişi hakkında hülasa bir rapordur. Bu mekanizma bilinmeden Türkiye’de cereyan eden hadiseleri anlamak ve teşhis etmek imkânsızdır” diyen Selçuk Üniversitesi Tarih Bölümü emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Mikail Bayram, PKK’nın kuruluş amacına ilişkin çok çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

İBRANİ DEVLETİ DÜNYA TİRACETİNİN MERKEZİ

Yahudiler ile Kürtler arasındaki ilişkilerin geçmişi hakkında bilgi veren Bayram, şu ifadeleri kullandı: “M.Ö.1000 yıllarında İsrail Oğulları büyük bir devlet kurmuşlardı. İbrani Devleti diye bilinen bu devletin doğu hududu Fırat Nehri’ne, batı hududu Akdeniz ve Nil Nehri vadisine dayanıyordu. İbranî Devleti’nin yerleştiği bu bölge o günün dünyasında, dünya ticaretinin merkezi konumundaydı. M.Ö. 600 yıllarında İbranilerle, Kürtlerin kurduğu en eski devletlerden Babilliler komşu olup siyasi gerginlik yaşamaktaydı.

YAHUDİLERİN EN BAŞ DÜŞMANI KÜRTLERDİR

“Netice itibariyle Babilliler’in İbrani Devleti’ni yıkıp, İsrail Oğulları’nı katliama ve sürgüne tabi tutmasından sonra Yahudiler bir daha devlet kuramadılar ve Arz-i mev’ud dedikleri topraklarda tutunamadılar. Yahudilerin bu Arz-i mev’ud hasreti 2 bin 500 sene yüreklerinde yaşattılar. Onun için Yahudiler, Kürtleri en baş düşmanları olarak görürler. Kürtlere karşı 2 bin 500 sene gönüllerinde sakladıkları intikam duygusu ile hınca hınç doludurlar.”
İMHA PROJESİ

ÇOK SİNSİ YÜRÜYOR

1917 yılında İngilizlerin Filistin’i işgali ile Yahudilerin, Arz-u mev’dud dedikleri topraklar dalga dalga dönmeye başladığını hatırlatan Tarihçi Bayram, şöyle devam etti: “Yahudilerin Kürtlere karşı bu gizli düşmanlığı onların yüreğinde daima tazeliğini korumaktadır. Bu amaçla bir ‘Kürt imha projesi’ geliştirmiş bulunuyorlar. Bu proje çok sinsi bir şekilde yürütülmektedir. Emperyal güçleri yönlendirerek, Kürtleri dört ayrı devlet içinde (Türkiye, Irak, İran ve Suriye) azınlık duruma getirmişlerdir.”

MOSSAD’LA ÖCALAN’IN İRTİBATI

“Yahudi entelijanı bu dört devlette de sistemli bir biçimde Kürt düşmanlığı yaratmaya çalıştılar. Türkiye’de de son 40 yılda Yahudiler, Kürt İmha Projesi’nin bir parçası olarak PKK denilen örgütü aktif olarak devreye sokmuş durumdalar. Abdullah Öcalan daha talebe iken MOSSAD ajanları onunla temasa geçmiş, onu kullanmaya başlamışlar ve bu macera hâlen devam etmektedir.”

ATEŞİ YAKANLAR BERTARAF EDİLMELİ

“Netice itibari ile demek istiyorum ki, PKK bir Yahudi kuruluşudur” diyen Prof. Bayram, “Kürt İmha Projesi anlaşılmadan Ortadoğu’da cereyan eden siyasî olayları doğru olarak okumak ve teşhis etmek imkânı yoktur. Devlet (Hükümetler), 30-40 seneden beridir bu dumanı dağıtmak için mücadele vermektedir. Oysa bir yerde ateş yanıyor, o ateşi yakan birileri var. Bu duman o ateşten kaynaklanmaktadır. O ateş sönmeden, söndürülmeden ve bu ateşi yakanlar bertaraf edilmeden bu mücadelenin başarıya ulaşma şansı yoktur” yorumunda bulundu.

Mikail Bayram

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder