8 Ağustos 2015 Cumartesi

AK PARTİ KAZANACAĞINA PKK KAZANSIN, DEDİLER. CIAmat , KEMALOİTLER , CIAHDPMHP ------ ))) Bu memleketin beyaz Türkleri, sahte Kemalistler, Atatürkçüler, Nişantaşı'nın sosyetesi götürdüler, Sırf Tayyip Erdoğan düşmanlığı nedeniyle PKK'nın uzantısı olan HDP'ye oy verdiler .




İslam Kardeşliği değil, seçilmiş liderler değil, miletin vekilleri değil, Cumhurreis Erdoğan değil,  Ama Öcalan barışın teminatıdır öyle mi ? Pkk saldırsın Karşılık verilmezse chp ve mhp tayyip boyun eğdi desin . Karşılık verilirse chp ve hdp tayyip katil desin Aptallar bunu yesin .

Erdoğan Sayesinde İsrail Otorite, Chp'nin Atatürkçü, Mhp'nin Milliyetçi ,Hdp'nin Kürt Olmadığını Öğrendik !

Ümmetin yetimleri Kürtlere maledilen Terörist PKK ,Ümmeti yetim bırakma projesidir. Bu süreçte Türk nefretinin son muhatabı, aleti de Kürtler görünmektedir.


Bakınız : İkiside SELAHATTİN! İkiside KÜRT! İkiside TARİHE GEÇTİ! Biri İslâm'ın muzaffet komutanı, Diğeri islam düşmanı . Demirtaş yalan ve iftiralara devam ediyor.Suruç'la ilgili birbiri ile çelişen açıklamaları dengesiz ruh halinin dışa yansımasıdır.

Selahattin demirtaş öcalandan çok daha tehlikelidir.Birisi sadece Kürtleri kandırırken diğeri hem Türkleri hem Kürtleri kandırdı .PKK ve HDP son 25 yıldır kadrolu eylemci/aktivist/terörüst bir nesil üretti. "PKK , HDP nesli" Sokak dışında bir dünyaları yok.
GARİBAN KÜRT ÇOCUKLARI DAĞLARA SAÇILSIN .

Demirtaş’ın Yalanları : 
Demirtaş, partisinin barajı geçmesinin verdiği rahatlıkla her fırsatta ağız değiştirdi. Akit, Demirtaş’ın tarihe geçecek yalanını ortaya çıkardı 

İŞTE O YALANLAR

1- 19 Aralık’ta, “Cemaat özür dilemeli” 26 Aralık’ta, “Biz cemaatlerin varlığına karşı değiliz”

2- 7 Haziran’da, “Bize emaneten oy verenleri mahcup etmeyeceğiz” 10 Haziran’da, “Biz emanet oylarla barajı aşmış değiliz”

3- 7 Haziran’da, “AK Parti ile kesinlikle koalisyon yapmayacağız”
11 Haziran’da, “Partimizin ilkelerine uygun görürsek, koalisyon çalışmasını kolaylaştırırız”

4- 1 Mart’ta, “PKK’ya silah bıraktıracak olan AK Parti hükümeti değil, HDP’dir”
13 Temmuz’da, “Biz HDP olarak PKK’ya silah bıraktıramayız”



AĞA TATİLDE.MÜSLÜMAN KÜRT HALKI BUNUN HESABINI SENDEN SORACAKTIR.Demirtaş ölüme yolladığı kürt çoçuklarının KAN'ın da yüzerken..!! Aslında açık bir şekilde bizlerle dalga geçiyorsunuz.Tuzunuz kuru, attıkça attınız, yalanlarınıza yalan kattınız.

Kandil'e bombalar yağarken, Suruç'a bombalar patlarken ,kan , gözyaşı yağdıran SELO, havuz keyfinde, tatilde... Duyun HDP'li saftirikler, duyun.

Gençler mezara, Selolar havuza , Düğünlerde şampanya patlatmaya ,EYY Kürt kardeşim seni sömürenlerin ekmeğine yağ sürme artık. Vallahi Allah bu verdiğiniz desteğinizin hesabini mislince sorar.
Kendi davasında ciddiyet olmayan adamların barış çağrıları ciddiye alınamaz. Kandırılan Kürtler'in uyanması şart...


Sosyalist Gençlik Suruç’tayken…
Sosyalist gençlerin katili sosyalistler! 



Sosyalist Gençlik Suruç’taydı…

Peki, LGBT yürüyüşünde başı çeken HDP’li Sırrı Süreyya Önder neredeydi?
LGBT yürüyüşünde TOMA’ya çıkan CHP’li Mahmut Tanal neredeydi?
Başkomisere tokat atan Sebahat Tuncel neredeydi?
“Sırtımızı YPJ’ye, YPG’ye, PYD’ye yasladık” diyen agresif Figen Yüksekdağ neredeydi?
Times’in “Karizmatik Lider”i Selahattin Demirtaş, neden sazını kapıp Suruç’a gitmedi?
Ya eline Gopal alıp dağlara çıkan Hasan Cemal? 



ERDOĞANIN ONURLU VERDİĞİ MÜCADELEDEN ANLADIKKİ !
İsrail Otorite Değil ,
Laikler Türk Değil , 
Atatürk Bizden Değil, 
CHP Milli Değil , 
MHP Milliyetçi Değil ,
 PKK,HDP Kürt Değil ,
 IŞİD müslüman değil , 
CIAmaat İslam Cemaatı değil,
Biz de aptal değiliz 
Siz de aptal olmayın .

Aynı ırktan olmak değil aynı ahlaktan olmak önemlidir. Birleştirici faktör olan ırk değil Din ve Ahlakıdır. 





Selehattin Demirtaş şunlara cevap verebilirmi ?
1) Kürtler sömürgeciliğe karşı bağımsızlık savaşı yapıyorlarsa ne işi var CIA ve MOSSAD'ın Kürtler arasında? Uğur MUMCU. Cumhuriyet, 7 Ocak 1993

2) 12 Eylül 1980 darbesi ile beraber bütün örgütler de sahneden silinirken, darbeden dolayı dağılan diğer örgütlerin sempatizan kitlelerini de arkasına alarak, güçlü bir şekilde çıkan sadece PKK oldu.


Çünkü Öcalan ve beyin takımı, 1979 yılı Mayıs ayında Türkiye'den ayrıldılar.
Suriye'ye geçtiler. Darbeyi önceden haber almış olmasınlar?


3) PKK en büyük örgütlenmeyi Almanya'da yaptı. Alman Gizli servisi (BND), Alman Derin Devleti (Gladyo), İsrail-Mossad arasında ilişkiler var mıydı?


4) Amerikan Neo-Con'ları PKK -Kandil Baronları'nı neden çok seviyordu? PKK'lı Murat Karayılan "ABD'nin yanında olmaya hazırız" deme ihtiyacını neden duyuyor?


5) Derin Amerika, Kuzey Suriye operasyonlarında, PKK-PYD'yi neden çok seviyor?

Ey Demirtaş, Kandil Baronları, Gladyoservis ilişkilerin tam ortasındaki isimlerdir. Siz onlardan talimat almıyor musunuz? 


PKK BUGÜN NASIL KULLANILIYOR?: PKK BİR KÜRESEL PROJE'DİR... SÖZ KONUSU PKK İSE HDP TEFERRUATTIR!..
Bu tespitleri bir köşeye kaydedin!
BUNLAR Aynı sosyolojinin ürünüdürler!
PKK EMREDER , HDP YAPAR


BELİRLEYEN PKK, BELİRLENEN HDP
MEDYARADAR / Atilla Akar, 

Hiç şüphesiz burada “belirleyen” konumundaki PKK’dır. Mevcut ilişkide bir “askeri vesayet” türü olarak PKK, Kürt Hareketi’nin tüm “kazanımları” nı kendisine borçlu olduğunu düşünmekte ve ona göre davranmaktadır. Hemen her konuda “asli muhatap” olmayı sürdürmekte, HDP’ye bu sınırlar içinde bir “hareket alanı” çizmektedir. HDP’ye bundan fazlasını misyon biçenler, çok farklı davranışlar bekleyenler yanılırlar. Zaten kimse de ilişkinin bu tarzda yürümesinden rahatsız görünmemektedir. “Söz konusu olan PKK ise HDP teferruattır” yani!

Kimileri de HDP’ye PKK’yı “dönüştürme”, “barışçı çizgiye” çekme rolü biçiyorlar. Bu da HDP’nin cüssesini, kapasitesini ve niyetini aşan bir durumdur. HDP, PKK’yı dönüştüremez ama PKK HDP’yi (Liderliği dahil) dönüştürür. PKK’nın “HDP’lileşmek” gibi bir “hedefi” yoktur. HDP, PKK’nın siyasi hedeflerine ulaşmada bir “araç”tır. HDP, zaten yapamaz ama yapsa bile örneğin terörü lanetlese yahut silah bırak çağrısı yapsa dahi (Ki yarım ağız girişimler oldu) PKK bunu kendi istemedikçe yapmaz. HDP’nin çağrısı boşa düşer. Bu da “samimi” değil, taktiksel bir çağrı olabilir zaten.

Dolayısıyla HDP’nin PKK’dan bağımsız politikalar geliştirmesi akla dahi getirilemez. HDP, PKK politikalarına hizmet ettiği sürece vardır. Herhangi bir HDP “Eş Genel Başkanı” PKK’ya rağmen var olamaz, olmaya kalkarsa da yaşatmazlar. Buna gerek de yoktur, gül gibi geçinip gitmektedirler!

AYNI SOSYOLOJİNİN ÜRÜNÜDÜRLER!

Ayrıca iki yapıyı karşılaştırdığımızda;

1) Sosyolojik fark yoktur. Her ikisi de aynı etnik kesime seslenmektedir. (Gerçi arada sınıfsal bir fark göze çarpmaktadır. PKK görece daha yoksul Kürtlere dayanırken HDP, ağalara, daha çok yeni yetme, kaçakçılık ekonomisinden ve devlet kaynaklarından beslenen feodal tandanslı “Kürt burjuvazisi”ne yaslanmaktadır)
2) Her ikisi de aynı kaynaktan kadro devşirmektedir. Aradaki geçirgenlik katsayısı yüksektir.
3) Birçok PKK kadrosu ile HDP kadroları aynı zamanda akrabadır.
4) Her ikisinin de siyasi hedefleri farklı değildir. İkisi de ilk aşamada “özerk bölge” ardından da “Bağımsız Kürdistan” hayal etmektedir.
5) PKK dağ kadrolarına dayanarak, daha ziyade askeri birlikleri hedef alan terör yaratırken, HDP “Molotoflu” diyebileceğimiz kent ve sokak terörüne göz kırpmaktadır.
6) Türkiye’yi biri “dağ”dan diğeri “metropoller”den tehdit etmektedir!
7) PKK ne kadar “Türkiye Partisi” ise HDP’de o kadar “Türkiye Partisi”dir!
8) HDP politikaları her zaman PKK politikalarına endekslidir. Ortada “çatışan” iki ayrı politika yoktur.
9) PKK’ya “kötü polis” rolü düşerken, HDP “iyi polis”i oynamaya çalışmaktadır.
10) Zihniyet, aynı “bölgesel iklim”den beslenmekte ve “çatışmacı”, tehditkâr, sert üslubu doğurmaktadır.




3 NEDEN: Bu HDP , PKK asıl Kürtlere zarar veriyor ? NASIL , NEDEN ,NİÇİN  


Bu HDP sadece dindar Kürtlere değil, Kürtlerin bizatihi kendisine zarar... Bu HDP’nin dindar Kürtlerle bir alakası yok elbette. Çünkü bu HDP’nin ideolojik kıblesi farklı. Bu HDP tıpkı CHP gibi din ve diyanetle sorunlu laikçi bir anlayışa sahip. Bu HDP tıpkı CHP gibi Kürtlerin kıblesini değiştirmek için var. Bu HDP’nin bileşenlerine baktığınızda ne kadar din düşmanı varsa onları görürsünüz.



Sosyalist-ateist, marjinal ve sapkın ne kadar güruh varsa bu HDP’nin destekçisi ve işbirlikçisi. Çünkü bir tek bu HDP üzerinden bu toplumun değerlerini temsil eden AK Parti’nin önünün kesilebileceğine inanıyorlar.

Nişantaşı-Cihangir hattındaki bilumum eski Türkiye artıkları, dahası ve en düşündürücüsü Öcalan karşıtı olan bu çevreler bu HDP üzerinden AK Parti’yi siyaseten etkisizleştirebileceğine inanıyorlar. 

Öyle Kürtseverliklerinden filan değil. Depüdüz çözüm sürecinin mimarı olan Erdoğanfobik oluşlarından dolayı. Öcalan’a da Erdoğan’a güvenip silah bırak çağrısında bulundukları için ateş püskürüyorlar. Ne kadar Erdoğanfobik iseler bir o kadar da Öcalan karşıtıdırlar. Ama gelin görün ki hepsi de bu HDP’yi ve bu HDP’nin malum eşbaşkanını ziyadesiyle seviyor. HDP’nin Pensilvanya aşkına veya Pensilvanya’nın HDP aşkına ise değinmeye gerek yok. Seçim meydanlarında ne CHP HDP’yi eleştiriyor, ne HDP CHP ve MHP’yi... Paralel’in üçgen partileri olarak birbirleriyle yoldaşlık içinde bulunuyorlar.

Başbakanın dediği gibi AK Parti sahada legal ve illegal olmak üzere 6 şer cephesiyle birden savaşıyor adeta. O üç legal parti: CHP, MHP ve HDP. Üç illegal örgüt: Paralel, Kandil ve DHKP-C.

Paralel HDP’yi övdükçe övüyor. DHPK-C HDP’yi desteklediğini açıklıyor. HDP ise bu destek için DHKP-C’ye teşekkür ediyor. Kandil tüm silahlı unsurlarıyla HDP’nin arkasında duruyor. AK Parti eski Türkiye’yi tarihe uğurlamak isterken bu HDP üzerinden eski Türkiye’den en fazla mağdur olan Kürtler eski Türkiye güçlerinin yedeğine düşürülmek isteniyor. Bu HDP eski Türkiye koalisyonunun bir parçası.

Çözüm sürecine bu HDP zinhar inanmadığı gibi Öcalan’ın silah bırakma çağrısına da olumsuz bakıyor. Çünkü bu HDP Kandil’in silahlarını kendi siyasi varlığı için bir sigorta olarak görüyor. O yüzden bu HDP çözüm sürecini sabote etmek isteyenlerin AK Parti’ye karşı konumlandırdığı bir siyasi aparattan öte bir şey değil.

HDP, Kürtler için değil kendisi için istiyor
Bu HDP Kürtler için hiçbir talepte bulunmuyor.
Bu HDP’nin istediği bir tek şey var: Kürtler üzerinde iktidar olmak.
Bu HDP’nin istediği iktidar demokratik yollarla elde edilmiş bir iktidar değil.
Silaha dayalı bir iktidar...
Silah gücüyle Kürtler üzerinde ideolojik hegemonya kurup büyük bir zulüm düzeni inşa etmek istiyorlar.

Kandil’in generalleri devre dışı kalmadıkça...
Eski Türkiye’nin generalleri artık silahlarıyla siyaseti belirleyemiyorlar. Silahla siyasetin dizayn edildiği bir Türkiye yok artık. Ama Kandil’in generalleri o eski Türkiye’nin generallerinin misyonunu sürdürüyorlar. Tıpkı CHP gibi Kürtler için neyin gerekli veya gereksiz olduğuna kendileri karar veriyorlar. Kendilerini Kürtler adına karar mercii olarak görüyorlar.

Kürtlere tıpkı CHP gibi tek parti faşizmini dayatıyorlar. CHP’nin bütün ülke sathındaki tek parti faşizminden yıllar yılı çeken Kürtler tam da AK Parti sayesinde bu faşizmden kurtulmuşken şimdi de Kandil’in ve partisinin faşizmine maruz kalıyorlar.

Bu HDP üzerinden Kürtlere dayatılan tek şey, tek parti faşizmidir.
Kandil’in generallerinin Kürtler için uygun gördükleri tek şey bu...
Bu HDP, dindar Kürtlerin partisi değil
HDP’nin Almanya’da yaşayan Alevici-solcu milletvekili adayı, bir derin Alman devleti projesi olan “Alisiz Alevilik” anlayışını savunuyor. “Aleviliğin Ali ile alakası yok” diyor.

Bir başka Alevici-solcu adayı ise HDP’nin barajı aşması halinde Kılıçdaroğlu’na Başbakanlık yolunun açılacağını söylüyor. Bu HDP’nin eşcinsel adayı ise partisinin eşcinsel evlilikleri savunduğunu söylüyor. Bu HDP’nin seçim beyannamesinde yer alan bu yöndeki ifadeler elbette dindar Kürtlerin gözünden kaçmıyor.




Bu HDP, Kürtlerin CHP’si rolüne soyunarak Kürtleri hem değiştirip dönüştürmek istiyor, hem de Kürtler üzerinde bir zulüm düzeni inşa etmek istiyor. CHP’nin o tek parti faşizmi ve diktatörlüğü HDP üzerinden Kürtlere dayatılmak isteniyor.

Aynı Baasçı anlayış...
Soruyorum: Kürtlere dilediği partiye oy verme özgürlüğünü dahi tanımayan bu HDP’nin CHP’den ne farkı var? Sahiden özgürlükten ve çözümden yana olan Kürtler siyasal tercihlerini bu çerçevede yapmalıdırlar.
Özellikle de dindar Kürtler...

Mehmet Metiner


PKK ve Gladyo : PKK'yı Türk Gladyosu Kurdu Ergenekon'un gerekçeli kararı açıklandı: NATO ülkelerinde Gladio örgütlenen derin devlet, Türkiye'de Ergenekon adını aldı. Örgütün PKK gibi terör örgütleriyle ilişkisi belgelerle kanıtlandı.

7 Haziran sonrası, birbirinden çok farklı imiş gibi görünen bazı olayları, aynı parantez içine alarak yazdığımızda, karşımıza bir projenin aşamaları çıkar:


Yüzyılın ihanet şebekesi Paralel Yapı ile birliğimizi, Taşeron örgütlerle bütünlüğümüzü bozmayı denediler. Türkiye'yi Suriyeleştirmeyi ve etkisizleştirmeyi denediler

Bu yazıyı saklayın.Çocuklarınıza anlatırsınız abone olduğunuz gazeteyi!



Tayyip ERDOĞAN'A SALDIRIP Yok Etmeye ÇALIŞANLAR ÜLKENİN ve MİLLETİN DERDİYLE DERTLENENLER Değil KANDAN ve GÖZYAŞINDAN BESLENEN ALCAKLARDIR..

Ülkemizin özne haline gelmemesi adına senaryolar yazdılar Uyutulan hücreleri uyandırdılar, Sanal sınırları aşmak , Kardeşlerimize kavuşamamız için Sürekli ayırmak için karşımıza CIAmat , PKK yı , IŞİD'i , PYD'yi çıkartarak BÖLGEYİ YAKTILAR Yüreğimiz Yaktılar .

Gezide çadırları kim yaktıysa Mit tırlarını kim durdurduysa Suruç katliamının arkasında da o güç var !
Yakmaya Devam Ediyorlar Biz Ağlarken İnsanlar Ölürken Onlar Güldüler Kuklalar Alet Olurken İpleri Ellerinde Tutanlar Gülüp Oynadılar .

Yüz yıl önce Osmanlıyı yıkarken Araplara , Kürtlere ‘devlet’ söz verip de Kürtleri dört parçaya , Arapları 14 parçaya bölen emperyalistlerin, “Suriye’de bağımsız Kürdistan” yemlemelerine inanıyorlar.

Ölen 300 bin insan ABD’nin çok mu umurunda? Katledilen Kürt, Arap, Ezidi, Nusayri, Şii, Sünni veya Türkmen olması ABD’nin çok mu umurunda?

Srebrenitsa’da katledilen 8 bin Bosnalı Müslüman’ı seyrettikleri gibi insanları imha eden katil Esed’i, oturup seyretmiyorlar mı?

Cumhur Başkanlığı seçimlerinde CHP MHP HDP Aynı çatı altında değillermiydi ?

İNGİLTERE , ABD , İSRAİL ,
IŞİD ESAD PKK ,PYD yı Türkiyeye karşı aynı safta destekliyip perdelemiyorlarmı ?

Suriye'de karşımızda sadece İŞİD yok. PKK/İran/İsrail/Esad/İngilizler/Küreselciler/Almanlar var. Hepsinin hesabı ilişkileri farklı.

Bunlar birbirinden farklı görünsede
İŞID, PKK ,PYD ,HDP ,AyıDOĞAN Patronları birdir.
CaFıR İngiltere İsrail ABD de birdir .

Suruç saldırısı ve akabinde yaşananlar 90’lı yılları hatırlatıyor HerGün YeniŞehit haberleri alıyoruz NeOldu da HerŞey BirAnda eskiye döndü?

Suruç saldırısı ve akabinde yaşananlar 90’lı yılları hatırlatıyor HerGün YeniŞehit haberleri alıyoruz NeOldu da HerŞey BirAnda eskiye döndü?
Bir ağaç için Taksim'i yakan Gezici'ler, Pkk'nın yaktığı vatan evlatları için neden sokakta değiller ?


Dünyanın her yerinde cahil insanlar var ama aptalları sadece bizde toplanmış Hala istikrarımızın istenmediğini anlayamadılar!

Hayinlerle işbirliği içinde bu yapının PARALEL Devlet görevlileri veya bağlantısı olmadan GÜÇ imkanı bulunamaz PKKnın Gücü İçerde/Dışardadır .

DEVLET PKK nın tüm ellerini kestiğinde İçerdeki ve Dışardaki destekçi güçlerin Ülkemizde hiç bir güç etkinliği Bilinki OLAMAYACAKTIR

GünümüzDünyası gerçekler üzerinden değilde AlgıÜzerine HareketEtmekte Öyleki HDP CHP MHP Çözüm sürecinde samimi değilllerdi SABOTAJCI idiler.

Diğer partilerden Hiç mut ışığı gözükmemekte AK Parti Türkiye’ nin umudu olmaya devam etmektedir Ve 2023 de surlara bayrak dikmeye mecburdur.

Hatalar ve eksikler, yeni atılımlara, yeni başlangıçlara vesile olur ümidindeyiz. Bundan sonra Herkes ayağını denk alsın!

Şeytan ve onun hizmet-kârları Gizli münafıklar takiyye yaparak boş durmayacaklar İster nefislerinin, ister inandıkları hizmet tanrılarının , İsterse güç-tanrılarının verdiği ilham ve buyruklarla saf tutacaklar İlahi nuru söndürebilmek için canla başla pislik saçacaklardır.


İşte bu yüzden inananların da en az o Şeytan’ın hizmetçileri kadar, gizli ve açık münafıklar kadar, hazırlıklı, uyanık olmaları gerekir .

Savaş için hazırlanın!” nidası gereği hazırlıklı olmak zorundayız. Savaşmayan, mücadele etmeyen baştan kaybetmiştir.

Tarihin hiçbir döneminde savaşmayan bir millet ayakta kalamamış, uzun süreli varlığını devam ettirememiştir.

Bütün güçlerine, kurdukları oyunlara ve tuzaklara rağmen yine de kaybedecek olanlar onlardır Bu konuda Allah’ın vadi var.

AK Saçlıların, Sn Erdoğan ve Sn Davutoğlu Bu onurlu duruşuna desdek vermeliyiz .Hainleri ülkemizi terk ettirene kadar.

Artık Kandille, HDP ile görüşme falan olmayacak Ya silah bırakıp bu topraklardan gidecekler Ya da bunun bedelini misliyle ödeyecekler.

Şimdi eğer bu irade HERKESÇE devamettirilir , Bir Kanser gibi ülkemizi sarmış bu illetlerle topyekün mücadele edilirse Allah Galibiyet Verecektir .İnşallah ...

Bu Kahpe örgütü bitirip önce Kürt kardeşlerimizi ,Sonra tüm Türkiyeyi bu kalleşlerden kurtarmalıyız ,kurtulmalıdır 

Lütfen Şu Algı Operasyonuna Dikkat Edin .
Her Kürt Vatandaşımızı Pkk lı Olarak Gösterme Çabası Var 

Bu Bir Provakasyondur .
Sakın Oyuna Gelmeyin.
Bizler Selahattin Eyyubi Kadar Kürt,
Fatih Sultan Mehmet Kadar Türküz .
En Önemlisi Hepimiz Müslümanız .


PKK'NIN ARKASINDA SÜNNİLER YOKTUR
“PKK’nın arkasında, küçük istisnalar dışında Sünnî Kürtler yoktur” 



Türk-Kürt birlikteliğinin kan davasına dönüştürülerek bölgemizin uzun süreli istikrarsızlığa ve insanımızın körbir mücadeleye iteklenmesi anlamına gelecektir.

PKK’nın, beyin itibarıyla bir Kürt hareketi olmadığını görmez, kabul ettirmez ve bunu halka ilan etmezseniz intihar etmiş olursunuz.

PKK’nın beyni Yahudi , 
ABD ve AB’dir.
Yöneticileri Kripto Pakraduni Ermenidir .
Görüntüdeki şahıslar birşeylerle vaadedilip kandırılmıştır.
Kürt Halkı umurunda bile değil. Onlar en çok Kürtleri öldürmedilermi ? Hiç Kürd Kürdü öldürürmü ?
Arkadaki derin gizli güçler kesinlikle barış istemiyor. Bu savaşı kesinlikle bitirmezler.


Bize lazım olan vicdan, empati ve stratejik düşünce.
Önce amasız ve ancaksız bir şekilde terör olaylarını topyekun kınamalıyız.

Hatırlamalıyız eski Türkiye'yi...
Zulmü, işkenceyi, kontrgerilla eylemlerini, köy boşaltmalarını ve yakılmalarını...

Güne terör olaylarıyla başladığımızı, zılgıtların, acı ve feryadın yeryüzünü esir almasıyla sarsıldığımızı unutmamalıyız.

Edi Bese...
Artık Yeter..


Farkında mısınız,
Ortadoğu'da şu an en sessiz yer israil.
Ne bir bomba patlıyor ne de halkı kamplaşmış.
Tıpkı ortak akıl gibi sessiz!
ÜST AKIL stratejisini yürütür. Paçavraya dönen Sykes- Picot haritası'nın yerine yeni harita hazırlanıyor.



Sonuca gelecek olursak, olay aslında çok basit ve anlaşılabilir bir gerçek değil midir? 
Arz-ı Mev'ud ülküsü 

Bu doğrultusunda yapmayacağı yoktur bunların. İnandıkları kitapta bu ülkü uğruna savaşmaları ve topraklara sahip olmaları emrediliyor. Ve bu toprakların bir kısmı da Türkiye'de bulunuyor. Türkiye ile açıktan savaşmak risklidir. Onlar Bir dönem siyasetçi eliyle, kimi zaman da terör örgütünü tekrar devreye sokarak bu ülkü doğtultusunda amaçlarına ulaşmaya çalıştılar. 

Kürtleri Ümmet’ten ayrıştırmak

Lütfen kandırılmayın . Yaşadığımız bütün bu sorunlar terör dahil siyonizmin bir oyunudur, bu oyunun parçası olmayın, bunlara hizmet etmeyin. İsrail vatandaşlarının güneydoğu bölgesinden yıllardır toprak satın aldıklarını da biliyorsunuzdur herhalde.

Kürtlerin de içinde yer aldığı Ortadoğu’daki dinî, etnik ve mezhebî kimlikler alarm zilleri çalacak düzeyde kutuplaştırıldı. Birbiriyle çatışan bütün yapılar bir de topyekûn Kürt halkıyla karşı karşıya getiriliyor.Birbirlerine karşı öfke biriktiren yapılar bir de laik Kürt yapılar üzerinden Kürtlere karşı kışkırtılıyor.

Böylece Kürtler diğer Müslüman halklardan izole edilerek, “Kürtlerin Kürtlerden başka dostu yoktur” psikolojisine kapılsınlar isteniyor. Bir dönem “Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur” algı operasyonunda hedeflendiği gibi.

Başta ABD olmak üzere Batı’nın kırmızı çizgilerinin İsrail’in güvenliği, enerji hatlarının garanti altına alınması ve bölgede kök değerlerle barışık istikrarlı siyasi bir sistemin kurulmaması olduğu bir sır değildir. Kürt halkı da bölgenin diğer işbirlikçi siyasi yapılarının yanında bu hedefleri gerçekleştirmenin bir aracı olarak görülmektedir.

Bunun da yolu Kürtlerin din, örf, tarih ve coğrafyanın ruhuyla bağlantısının zayıflatılmasından geçiyor. Yani sekülerleşmesinden..

PKK ve ona bağlı bütün yapılar tam da bunu gerçekleştiriyor.


PKK'nın ne olduğunu bilen bir Kürt, hele hele dindar bir Kürt -bırakın destek vermeyi- onları zerre kadar sevememesi lazım gelir.


Ama şimdilerde yine duyuyorum ki beş vakit namaz kılan Kürtlerin içinde bile bunlara destek veren, sahip çıkan varmış. İnanmamak için kendimi zorlasam da gerçeklerden kaçılmıyor.

Şimdi Allah rızası için soruyorum: "Allah rızası" denince akan sular durur. Bunu en iyi saf Müslüman Kürtler bilir. Zaten Kürt denince de akla namuslu, şerefli, Allah'tan korkan dindar Kürtler gelir.

Şimdi soruyorum ey kıymetli Kürt kardeşlerim, kimseyi îmâ etmeden, töhmet altında bırakmadan soruyorum. Bu PKK denen kalleş hainlere büyük kısmınızın destek vermediğini düşünerek soruyorum:

Kardeşçe yaşayıp, el birliğiyle refah içinde yüzen bir memleket inşâ etmek varken; her gün şehit haberleri duymak sizi de yaralamıyor mu?

Peygamberler evliyâlar diyârı şehirlerinizden her gün patlama, pusu, sabotaj, saldırı haberleri gelmesi içinize siniyor mu?

Domuz yiyen, İslâm düşmanı Zerdüşt-Komünist PKK'lıların, günahsız vatan evlatlarını şehit edenlerin, ortalıkta "Kürt" diye dolaşması size batmıyor mu?

Sizi korumak için çocuğunu hanımını bırakıp memleketinize gelmiş askeri, polisi, bağrınıza basmanız gereken misafirlerinizi, arkadan kalleşçe yaklaşarak şehit edenlerin bunu güya sizin adınıza yapıyor olmalarına daha ne kadar sessiz kalacaksınız?

"Onlar Kürtse ben Kürt değilim" demeyecek misiniz?
PKK'nın Kürt değil Kürt düşmanı olduğunu anlamayanlara anlatmayacak mısınız?


"Kürt'üm" demekten utandığınız günlerden, göğsünüzü gere gere "Biz Kürtler" diyebileceğiniz günlere geldik.
Yalnız korkarım ki bu gidişle yine o eski algılar (kanaatler) canlanacak. Her ne kadar çoğunuz suçsuz olsanız da PKK'nın işlediği günahlar Kürtlerin üstüne kalacak.
PKK'nın yüzünüzü yere eğdirmesine daha ne kadar izin vereceksiniz?

Ey Müslümanlar》Bizler Türk-Kürt-Arap-Acem ve Şii-Sunni Deccaliyet Fitnesiyle birbirlerimizle boğuşuyorken Siyonistler Büyük İsraili inşa etmeye çalışıyorlar .
Ve Emperyalistler Türkler, Kürtleri , Arapları çarpıştırıyor.

Hedefleri, 100 yıl sonra , Yeni Türkiyenin 
YENİ ORTADOĞU HARİTASI'NI çizmesine engel olmak .

Bu Şeytansı Nesil! ‘İnsan’ neslini yok etme ve kendi neslini Şeytanın insan üzerinde hâkim kılma çabalarındalar!

İsrail'in gerçek devlet ismi ISRAEL'dir ve aslında bu gizli örgütlerin Yeni Dünya Devleti planının kısaltmasıdır.

Siyonist İsrail'in kendi istihbarat bilgilerinden alınan bir bilgiyi paylaşalım ve yazacaklarım doğrudur..

I-------> Iraq-Iran (Irak-İran)
S------> Syria (Suriye)
R------> Royalty of Jordan (Ürdün)
A------> Anatolia (Anadolu)
E------> Egypt (Mısır)
L------> Lebanon (Lübnan)

Bu devletlerin adı ve sınırları İngiliz Masonların ve Yahudi Siyonistlerin tam 100 yıllık bir çalışma sonucunda paramparça ettikleri Osmanlı devletinin topraklarında etnik kökenli milletlere verilmiş ülkelerin sınırları ve isimleridir.

Şöyle diyelim, Bu ülkelerin isimleri kendi Devlet isimlerine göre yüzyıllar öncesinden kağıt üzerinde verilmiştir. Planları ise bu devletleri kontrol altına alarak tek ve yeni dünya devletini ISRAEL'i kurmaktır. 

Ortadoğu'da her şeyin başladığı yerde ''Kudüs'' merkezli bir devlet oluşturmak istiyorlar. 


-Şu an Suriye onlardan yana.
-Mısırda kendi adamlarını Darbe ile  başa getirdiler. 
-Irak zaten ABD kontrolünde.
-Bu aralarda İran'a sert uyarılarda bulunuyorlar, nükleer silahları bahane ediyorlar .
-Ürdün ve Lübnan planlarını bilemem ki zaten bu devletlerin siyasal kolları israile çalışıyor,
-Şimdide  istedikleri yer topraklarımız olan ANADOLU Toprakları ......!!!!!

Peki BuDevletin Fatihin ve Selehattinin Torunları buna izin verecek mi ? Yoksa çok istedikleri Nil'den Fırat'a nehri arası kıssası çoktan gerçekleşti mi ?

KİM NEHİR HALKLARINI kendi tarafına çekerse , Savaşı onlar kazanacak ve yeni haritayı onlar çizecektir.


Umarım anlamışsınızdır.

Derleyen : Abdullah Bin Ali
Selam ve Duaile


KÜRTÇÜLÜĞÜ VE PKK’YI / TERÖRÜ BEDİÜZZAMAN NURCULUĞU BİTİRİR!


KÜRTÇÜLÜĞÜ VE PKK’YI / TERÖRÜ BEDİÜZZAMAN NURCULUĞU BİTİRİR : Kürt sorunu ve Said-i Nursi'nin feraseti Said-i Nursi’nin yıllar önce dikkat çektiği Kürt sorununu ve sorunun çözümüne yönelik reçetesi uzun süre sümen altı edildi/ettirildi. .


“Nurculuk milliyet farkı tanımaz. Kur’an’a inananların yeşil bayrak altında toplanmasını, şeriatın hakim kılınmasını, Laikliğin kaldırılmasını, Halifeliğin yeniden ihyasını öngörür.

Nurculuğun yegâne gayesi imandır/ibadettir…Çünkü Saidi Nursi İmanı Kurtaran Mehdilerindendir.Adeta, iman seferberliği başlatmıştır..

AND İÇİYORUZ :

Faiz, zina ve kumar gibi fuhşuyata, sigara, alkol, esrar, eroin gibi münkirata, yaşatmamaya ,

İslam Düzeninden başka hiçbir sistem ve rejimi hayat nizamı olarak asla kabul etmeyeceğimize ,



Yeryüzünün tamamında Şeytani fitne rejimlerinden ve putlaştırılmış Deccallerden, tüm insanlığı İslam Nizamıyla kurtarıncaya ve her yerde ve her zaman hâkimiyet kayıtsız şartsız yalnız Allah’ın oluncaya kadar malımızla ve canımızla cihad edeceğimize , AND İÇİYORUZ .


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder