2 Ağustos 2014 Cumartesi

NEDEN İSRAİLE VE YAHUDİLERE BAYKOT YAPMIYORUZ ?

İSRAİL İN MÜSLÜMANLARA KARŞI YAPTIKLARI ZULMÜNE KARŞILIK NE YAPIYORUZ ?
GELECEĞİM KURTULSUN DEYİP,
ZEHİRLENMEK İSTEMİYORSANIZ
BUNLARDAN UZAK DURUN?

Münafık Müslümana Beddua  

Kafire Dua Edendir"

NEDEN İSRAİLE VE YAHUDİLERE BAYKOT YAPMIYORUZ ?




Ufacık bi ülke israil ama bütün dünyayı karşısına alıp müslümanlara nasıl soykırım yapıyo, katlediyo. Nereden alıyo bu gücü. Maalesef bu gücü, bu ekonomik gücü dünya ülkelerine, müslüman ülkere sattıkları malların kazancından alıyor. Biz kişisel olarak israile bişey yapabilirmiyiz? bu zulmü durdurabilirmiyiz?

 Evet arkadaşlar hepimizin çok büyük bi gücü var, şahsi olarak yapabileceğimiz çok şey var. eğer israil ve yahudi menşeli, bu israil markası olur amerikan markası olur farketmez, eğer bilinçlenirde bu ürünleri almazsak inanınki büyük bi güçtür bu.
 Biz kendimize bakacağız. Türkiyede İsraile yakın olan müslüman görünen paralelcilerin  firmalarında markalarından uzak duracağız.

Türkiye'de satılan kökeni israil ve yahudiye dayanan gelirinin büyük kısmı israile silah olarak giden bu ürünleri almayacağız.

Adamlara suratımıza güle güle bize markalarını satıyor, suratımıza gülerek, cebimizden de paramızı alarak mcdonaldsı, marlborayı, colayı satıyorlar.

 Bilinçlenelim arkadaşlar. Burada semtimizde ne yapabiliriz? bakkala girince, markete gidince nasıl alışveriş yapalım. Dikkat edelim elimizde bi liste olsun.

 Allahın yahudisi amerikada alışveriş yaparken koşerli (koşer yahudilerini güvenli alışveriş yapacağı ürünlerdir) ürün alıyo. Okadar dikkat ediyo koşer olmayan ürünü kesinlikle almıyo Alın size örnek, yani bunu yahudi yapıyo ama biz neden yapamıyoruz?

 israili finanse etmek için bu kadar uğraşıyoruz. Eminim israilin katliamlarına en şiddetli tepkiyi veren insanlar, ceplerinden marlbora sigarayı çıkarıp yakıyo, sonrada israil katliam yapıyor diyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder